سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


فرخ عبداله زاده سیه کلان


برای اطلاعات بیشتر و درج نظرات ادامه مطلب را مشاهده نمایید ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


مروری بر کاندیداهای مطرح شورای شهر تـبریز

(از نگاه تـبریز بیدار) - قسمت دوم

کاندیداهای شورای شهر تبریز 96
 

تبریز بیدار: پس از گذشت چند روز از پایان ثبت نام انتخابات شوراهای شهر و روستا در آذربایجان شرقی و انتشار رقم ۱۳۹۳۶ نفری مشتاقان برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی، می‌توان شمایی کلی از وضعیت کاندیداها در مهم‌ترین حوزه انتخابیه استان داشت. شهر تبریز با دارا بودن ۱۳ کرسی شورایی، توجه علاقه مندان را برای ثبت نام جزم کرده، به گونه‌ای که بنابر اعلام معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، این شهر با ۶۷۲ نفر ثبت نام کننده معادل ۵۱, ۶۱ برابر کرسی‌های موجود بیشتر تعداد داوطلب را شاهد بوده است.

 

تجربه انتخابات های پیشین شورای شهر تبریز ثابت کرده است که رقابت جدی به ازای هرکرسی انتخابات در میان ۳ نفر تقسیم می‌شود، تبریزبیدار براساس آنالیزهای دقیق، به بررسی ۳۹ نفر از کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند، می‌پردازد. گزارش بخش دوم معرفی کاندیداهای مطرح را ادامه می خوانید:

متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


مروری بر کاندیداهای مطرح شورای شهر تـبریز

(از نگاه تـبریز بیدار) - قسمت اول (بر اساس حروف الفبا)

کاندیداهای شورای شهر تبریز 96
 

تبریز بیدار: پس از گذشت چند روز از پایان ثبت نام انتخابات شوراهای شهر و روستا در آذربایجان شرقی و انتشار رقم ۱۳۹۳۶ نفری مشتاقان برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی، می‌توان شمایی کلی از وضعیت کاندیداها در مهم‌ترین حوزه انتخابیه استان داشت. شهر تبریز با دارا بودن ۱۳ کرسی شورایی، توجه علاقه مندان را برای ثبت نام جزم کرده، به گونه‌ای که بنابر اعلام معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، این شهر با ۶۷۲ نفر ثبت نام کننده معادل ۵۱, ۶۱ برابر کرسی‌های موجود بیشتر تعداد داوطلب را شاهد بوده است.

 

تجربه انتخابات های پیشین شورای شهر تبریز ثابت کرده است که رقابت جدی به ازای هرکرسی انتخابات در میان ۳ نفر تقسیم می‌شود، تبریزبیدار براساس آنالیزهای دقیق، به بررسی ۳۹ نفر از کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند، می‌پردازد.

 

لازم به یادآوری است که اسامی کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند در دو بخش منتشر خواهد شد و ترتیب قرار گرفتن کاندیداها براساس حروف الفبا است.

اسامی بخش اول را در ادامه مطلب همراه ما باشید...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


آشنایی با ۴ عضو علی البدل شورای شهر تـبریز

اعضای علی البدل شورای شهر تبریز

به گزارش تبریز بیدار، روز گذشته فرماندار تبریز خبر از آغاز به کار اعضای علی البدل شورای شهر تبریز از ۲۲ خردادماه داد و با این حساب از جلسه علنی روز یکشنبه شورا، شاهد ۳ چهره جدید در صحن خواهیم بود. البته با توجه به اینکه هنوز ۲ ماه از دستگیری چهارمین عضو شورای شهر تبریز نگذشته است بایستی چهارمین عضو علی البدل شورا منتظر تکمیل ۲ ماه گردد و سپس اقداماتش در شورای شهر را آغاز نماید.
 مختصری از رزومه  این ۴ عضو را در ادامه مطلب همراه ما باشید ...
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


 زندگینامه دکتر حبیب شیری آذر

دکتر حبیب شیری آذر

حبیب شیری آذر در سال ۱۳۴۷در روستای تازه کند علیا از توایع شهرستان هریس دیده به جهان گشود،هر چند اصالت وی به روستای سیه کلان از توابع شهرستان ورزقان برمیگردد .

وی در سال ۵۶- ۵۵برای ادامه تحصیل به تبریز عزیمت نموده و دوران دبستان،مقطع راهنمایی و دوران متوسطه را در دبیرستان شبانه روزی لقمان و شهید مطهری به پایان رساند.

وی درباره آنروزها می گوید: روزها کار می کردم و شبها درس میخواندم وبرای کسب روزی حلال،حتی از انجام سخت ترین کارها سر باز نزدم و با افتخار از آنروزها یاد می کنم و یاد خواهم کرد.

حبیب شیری آذر، درایام پرافتخار دوران دفاع مقدس بصورت داوطلبانه برای حفاظت از کیان میهن و دین راهی جبهه می شود و باوجودیکه در طی دوران جنگ چندین بار مجروح میشود ولی تا پایان جنگ همچنان در جبهه های نبردحق علیه باطل حضور می یابد.

وی بعد از پایان جنگ،در مرکز آموزشهای سیاسی وزارت کشور دوره عالی مدیریت سیاسی ،اجتماعی را در رشته بخشدار، فرماندار و شهردار با موفقیت، به اتمام رسانده و سپس  در دانشگاه تبریز در رشته مورد علاقه خود یعنی ” تاریخ” به ادامه تحصیل می پردازد.

وی مقطع کارشناسی ارشد رادر رشته تاریخ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر با موفقیت به اتمام رسانده و برای اخذ مدرک دکترا در دانشگاه ” علمیلر آکادمیاسی” باکو ثبت نام نموده و  هم اکنون در مرحله دفاع نهائی از پایان نامه خود از این دانشگاه است.

سوابق و مسئولیتهای آقای حبیب شیری آذر را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


زندگینامه و معرفی دکتر اصغر عابدزاده اندریان

دکتر اصغر عابد زاده اندریان

اصغر عابدزاده اندریان به سال 1345 در روستای اندریان از توابع بخش خارناوا متولد شد.وی تحصیلات ابتدایی را در روستای خود به پایان رسانده و جهت ادامه تحصیل راهی تبریز شد، ایشان پس از اتمام دوران راهنمایی در مدرسه راهنمایی اروند رود (شهید حقیقی فعلی) برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دبیریستان دهخدا ثبت نام کرده و خرداد 1364 در رشته علوم تجربی فارغ التحصیل شد.به سبب علاقه ای که به درس علوم انسانی و بخصوص دینی و عربی داشت در کنکور سراسرس 1364 در رشته دینی . عربی پذیرفته شد.
دوره کاردانی را در مرکز تربیت معلم علامه امینی تبریز در رشته دینی و عربی مشغول به تحصیل و در سال 1366 فارغ التحصیل شد.در همان سال به عنوان معلم در مدرسه راهنمایی طریق القدس تبریز،مشغول به تعلیم دانش آموزان شد
اواسط سال1367 به علت نیاز ضروری جبهه ها و اعلام نیاز سپاه ناحیه پنج باقرالعلوم به صورت مامور، به سپاه معرفی شد تا به جبهه اعزام شود ودر همین سال ،سرپرستی آموزش عقیدتی-سیاسی به او سپرده شد.بعد از صلحنامه جنگی- بین ایران و عراق- اواخر فصل تابستان 1368 جهت ادامه خدمت خدمت به آموزش و پرورش معرفی شد.
در سال  1367 در کنکور دانشگاه  آزاد اسلامی شرکت ودر مقطع کارشناسی الهیات  واحد تبریز قبول و درهمان سال  در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شده و در سال 1374 موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد شد.
بعد ار اتمام دوره کارشناسی ارشد در کنار فعالیت آموزشی و اجرایی در آموزش و پرورش با دعوت  مدیر محترم  گروه معارف اسامی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مشغول به تدریس در این دانشگاه شد.بعد از این تاریخ ،راه برای فعالیت آموزشی وی در دانشگاه باز شد.
او که در سال های گذشته در کنار تدریس مدیریت گرو ه دینی و قران مدارس ناحیه 2 آموزش و پرورش را هم به عهده داشت.در سال1375 مدیریت دبیرستان نمونه دولتی فرهنگ(ویژه علوم انسانی)را بر عهده گرفت این دبیرستان ها با تاکیدات رهبری در توجه به رشته علوم انسانی در هفت شهر بزرگ کشور تاسیس شده بودند.
با این که مسئولیتهای مختلفی به وی پیشنهاد می شد،وی به خاطر اهمیت ویژه ای که به ابن امر اقایل بود ،فقط به این مسئولیت تن داد.از سال 1380 رسما به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آذاد اسلامی واحد تبریز در آمد  وجزو اولین اعضای هیات علمی رسمی گروه معارف اسلامی این واحد محسوب می شودودر حال حاضر به عنوان عضو هیات علمی رسمی دانشگاه مشغول انجام وظیفه می باشد.
او در سال 2007 میلادی جهت  ادامه تحصیل در دوره تخصصی دکتری،راهی پایتخت دولت جمهوری آذربایجان شد و ضمن طی  مراحل قانونی در رشته فلسفه (الهیات)در آکادمی علوم آذربایجان در باکو به عنوان بزرگترین و معتبرترین محل آموزشی و پژوهش  این کشور ثبت نام و بعد از تحقیقات و ارائه مقالات مختلف و مرتبط با این رشته بالاخره در سال 2012 موفق به دفاع  اولیه شده و مورد قبول واقع گردید. و بعد از طی مراحل قانونی لازم رسما از پایان نامه دکترای خود دفاع  و موفق به اخذ درجه دکتری شد.

اهم فعالیت و سوابق ایشان را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


زندگینامه و معرفی مهندس محدث

مهندس سعيد محدث صديق

مشخصات فردی

نام:    سعيد محدث صديق
تاریخ تولد:    1338
محل سکونت:    ايران - تبريز

درباره من:    سوابق مديريتي
 
يكدوره كارشناس مالي و اداري
معاون خدمات شهري و اجرائي شهرداري تبريز
شهردار منطقه يك شهرداري تبريز
شهردار منطقه پنج شهرداري تبريز
معاون خدمات شهري و اجرائي شهرداري تبريز
مديريت بازرسي و ارزشيابي شهرداري تبريز
شهردار منطقه دو شهرداري تبريز
معاونت هماهنگي وامور مناطق شهرداري تبريز
معاونت خدمات شهري و اجرائي شهرداري تبريز
هم اکنون
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی کلانشهر تبریز
 نائب رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز
عضو کمیسیون فرهنگی و امور اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر تبریز

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


زندگینامه و معرفی دکتر علی شیاری

دکتر علی شیاری

علی شیاری اول اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ در یک خانواده مذهبی و متوسط شهر تبریز به دنیا آمد ، تحصیلات ابتدایی تا متوسطه را در شهر خود گذرانده و با رتبه ممتاز از طریق کنکور سراسری در رشته علوم سیاسی دانشگاه اصفهان پذیرفته شد

فعالیت های مذهبی واجتماعی خود را از دوران متوسطه با عضویت در بسیج و انجمن اسلامی مدرسه و محله شروع کرده و فعالیت های فرهنگی و سیاسی خود را در دانشگاه اصفهان به عنوان عضو فعال و تاثیر گذار سیاسی و فرهنگی ادامه داد. وی با همکاری تعدادی از دوستان ، کانون محبان فاطمه زهراء و خانه مطبوعات و مطالعات سیاسی را تاسیس نمود

پس از اخذ مدرک کارشناسی در سال ۱۳۷۶ در آزمون کارشناسی ارشد علوم سیاسی تهران قبول و همزمان با تحصیل در معاونت سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (دفتر مرکزی) مشغول به کار شد و به موازات همین اشتغال با دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری نمود. وی در کنار این فعالیت ها، با ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران همکاری تنگاتنگی داشت

به سال ۱۳۷۹ در سن ۲۵ سالگی به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در آمد و از سال ۱۳۷۹ تا به امروز به عنوان مدرس دانشگاه سراسری تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و دیگر مراکز آموزش عالی انجام وظیفه نموده و ضمن انجام طرحهای تحقیقی و پژوهشی در کنار فعالیت های کسترده سیاسی ، اجتماعی فرهنگی مبادرت به تاسیس نشریه نگین آذربایجان در شمالغرب کشور نموده و به فعالیت های فرهنگی خود دوام بخشید. از جمله فعالیت های موثر او می توان به همکاری با نهاد رهبری ، بسیج اساتید ، انجمن اسلامی اساتید ، استانداری آذربایجان شرقی ، شورای اسلامی استان ، هیات امنای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ، مدریت کل آموزش و پژوهش استانداری ، مشاور فرهنگی و علمی استاندای اشاره نمود

 

آقای شیاری هم اکنون ضمن ایفای نقش به عنوان نماینده عالی استاندار در هیات امنای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان و در مرحله دفاع از پایان نامه دکترای علوم سیاسی خود تحت عنوان (قومیت ، فرصت یا چالش) از دانشگاه قم می باشد
ایشان در حال حاضر عضو هیات رئیسه و عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی کلانشهر تبریز می باشند
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


زندگینامه و معرفی دکتر شهرام دبیری

دکتر شهرام دبیری

دکتر شهرام دبیری در 21 اردیبهشت ماه 1339 متولد شد؛ پدر وی اصالتاً اهل شهر اسکو و سرهنگ ارتش بود که پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به عنوان رئیس رکن 2 و رئیس ستاد پشتیبانی ارتش در تبریز و نیز به عنوان فرمانده مجتمع مهمات‌سازی پارچین خدمات شایسته‌ای از خود نشان داده بود؛ مادر ارجمند دکتر دبیری نیز بازنشسته وزارت آموزش و پرورش است و در تشویق وی به تحصیل و مخصوصاً علاقمندی به رشته پزشکی بیشترین نقش را ایفا نموده است
رشد و بالندگی در کنار پدری منضبط و بابرنامه، و مادری فرهنگی، شهرام دبیری را به فردی متخصص و شخصیتی منظم، کوشا و جدی و در عین حال خوش برخورد، مردمدار و صمیمی بدل کرد
به این ترتیب راهی که توسط دکتر دبیری، به عنوان فرزند ارشد خانواده، با انتخاب حرفه پزشکی در خانواده گشوده شد، باعث گردید تا بیشتر اعضای خانواده نیز به تبعیت از وی به این رشته روی آورند
.

بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ..

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


دکتر محمدباقر لطفی

متولد سال 1351 شهر تبریز

دکتر محمد باقر لطفی، در رشته حقوق عمومی تحصیل نموده و سابقه فعالیت حقوقی در بخش های خصوصی را عهده دار بوده است.

وی همچنین عضو علی البدل شورای اسلامی شهر تبریز است.

و فعل حال با حکم دکتر صادق نجفی، مدیر حقوقی شهرداری تبریز میباشند .

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


مهندس سعید فاتح
کاندیدای انتخابات شورای شهر و روستا دوره چهارم تبریز

بخشدار محترم فعلی شهرستان ورزقان

مهندس سعید فاتح


نام و نام خانوادگي : سعید فاتح
استان: آذربایجان شرقی
آخرين مدرك تحصيلي: فوق ليسانس
رشته: روابط بین الملل

 

  سوابق کاری و اجرایی :

ردیف

تاریخ شروع

تاریخ خاتمه

دستگاه محل خدمت

مسئولیت

1

1380

1386

استانداری- اداره کل اداری و مالی

کارشناس امور اداری

2

1386

1393

استانداری - اداره کل سیاسی و انتخابات

کارشناس سیاسی و انتخابات

3

 

 

استانداری آذربایجان شرقی

عضو ستاد انتخابات استان در ادوار مختلف

4

1393

ادامه دارد

فرمانداری ورزقان

بخشدار مرکزی ورزقان

 
نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


حاج حمید نام آوران

حمید نام آوران در هفدهم دیماه سال هزار و سیصد و چهل و نه در روستای آس قدیم چشم به جهان گشود وی که از خانواده مذهبی و پرجمعیت بود از اولین سال تولدش نغمه ی خوش نوای حسینی طنین انداز جسم و جانش شد و به خاطر این عشق و علاقه از همان کودکی افتخار خادمی حضرت سیدالشهدا را داشت.

پدرگرامیشان در محله ای به نام راسته ی سه دکانلار مشغول دادوستد و خدمت به همشهریان عزیز و مردم روستا های اطراف بوده است.

حمید نام آوران تحصیلات ابتدای خود را در مدرسه ی شیخ شهاب الدین اهری گذراند و مقطع راهنمایی را در مدرسه ی آیت مشغول به تحصیل شد وی که از همان کودکی علاقه ی زیادی به کار و تحصیل داشت دوران دبیرستان خود را در دبیرستان شهید علامه مطهری ادامه داد تا در سال ۱۳۷۲ به خدمت مقدس سربازی مشرف شد و دوران سربازی خود را در مناطق جنگی همچون سرپل ذهاب و گیلانغرب و کرمانشاه سپری نمود و در سال ۱۳۷۴ خدمت سربازی را به پایان رسانید.

او پس از اتمام سربازی به عنوان کمک دست پدر در بازار شهرستان اهر مشغول به شغل شریف پارچه فروشی شد و در همین سال با یک خانواده ی فرهنگی و مذهبی وصلت نموده و زندگی مشترک را تجربه کرد و ثمره ی این زندگی پر از محبت دختر و پسر هایی شد که هر دو در مدارس استعداد های درخشان و نمونه دولتی مشغول به تحصیل هستند.

حمید نام آوران در سال ۱۳۷۸ در اولین دوره ی انتخابات شورای های اسلامی شهر و روستا شرکت کرد که به عنوان جوانترین عضو شورای شهر مورد لطف و عنایت همشهریان عزیز قرار گرفت و چهار سال به عنوان خادم کوچک مردم در شورای شهر در خدمت مردم شریف شهرستان اهر بوده است.و در سال ۱۳۸۱ با توجه به علاقه ی خاصی که به حقوق شهروندی داشتند در رشته ی حقوق قضایی از دانشگاه آزاد اسلامی اهر قبول و لیسانس خود را در این رشته اخذ نمود.وی در سال ۱۳۸۵ به عنوان عضو اول و رئیس شورای حل اختلاف شعبه ۱۲ اهر انتخاب و در جهت اصلاح ذات البین اختلافات همشهریان عزیز ایفای وظیفه و تلاش وافر داشته اند.

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


دكتر احمد عليزاده

دكتر احمد عليزاده متولد 1347 روستاي علي بيگ كندي ورزقان ،تحصيلات عاليه دكتراي دندانپزشكي ( DDS ) در دانشگاه علوم پزشكي به اتمام رسانده است .

دکتر احمد علیزاده

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده


نهم اردیبهشت، روز ملی شوراها

روز ملی شورا

در تقویم رسمی کشور ما (ایران) روز نهم اردیبهشت به عنوان روز شوراها یاد شده است. شورا یک اصل عقلی است که آموزه های دین اسلام در کتاب و سنت نیز بر آن صحه گذاشته است.

انقلاب اسلامی ایران نیز که بر مبنای آموزه های اسلامی  در چارچوب هدف سلبی خود با استبداد و خودرایی فرمانروایان به مبارزه برخاست و تحقق مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشتشان را به عنوان یک هدف ایجابی برگزید. اصل ارزشمند شورا را مورد توجه جدی قرار داد و قانون اساسی هنگامی که در بیان اصول کلی حاکم بر نظام جمهوری اسلامی در اصل ششم شیوه اداره امور کشور را بر آراء عمومی مبتنی کرد و روش آن را انتخابات قرارداد، به موازات اشاره به انتخاب رئیس جمهوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از انتخاب اعضای شوراهای اسلامی نیز به عنوان ابزاری برای تحقق حاکمیت مردم و تجلی اراده عمومی یاد کرده است.

به علاوه این قانون در اصل هفتم نیز شوراها را از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشور ذکر کرده است.طبیعی است وقتی قانون اساسی جمهوری اسلامی در اصول کلی خود شورا را به عنوان ابزار تجلی اراده مردم و نهاد سیاسی تصمیم گیرنده مورد پذیرش قرار داده در اصول بعدی بیشتر به آن توجه کند بر همین اساس فصل هفتم این قانون به شوراها اختصاص یافته است. در این فصل طی اصول یکصدم تا یکصد و ششم وظایف، چگونگی انتخاب و سایر مسائل مربوط به شوراها مشخص شده است.

بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

نویسنده:مهندس رضا عبداله زاده

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز



افراد آنلاین : 22
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 6,130,231

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

18.216.69.239 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل