به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.
سامانه پیامکی :
یادداشت میهمان تـبریز بیدار ؛ فـرخ عبداله زاده
این پرسش مطرح میشود که تبریز، شهر اولینها چگونه میخواهد خود را به عنوان «جهان شهر و شهر نمونه گردشگری اسلامی» و در نهایت «شهر جهانی» در حوزههای مختلف مطرح سازد. آیا زیرساختهای لازم اقتصادی، فرهنگی، امکانات زیربنایی و ارتباطات برای شهر اولینها فراهم شده و یا باید منتظر این زیرساختها شد. البته سوالات متعددی از این قبیل را می توان به طرق مختلف طرح کرد و باید دید در فاصله کمتر از ۸ ماه چه تدابیری باید اندیشید و چه زیرساخت هایی باید فراهم نمود تا همچنان شهر تبریز و در راس آن ایران اسلامی در بین ملل اسلامی بصورت نمایان بدرخشد.
یکی از مهم ترین عواملی که باید در فرصت پیش رو تقویت گردد توجه ویژه به پتانسیل های گردشگری و توریستی تبریز می باشد که این عامل تنها با مدیریت جهادی دست یافتنی است. قطعا انتخابات پیش رو که در آن سرنوشت بالاترین مقام اجرایی کشور و در سطوح پایین، مدیران و تصمیم گیرندگان حوزه شهری تعیین می شود، تاثیر و نقش بسزایی در آینده کشور و به تبع آن در آینده کلان شهر تبریز خواهد داشت.
تبریز ۲۰۱۸ بهترین فرصت برای شناساندن قابلیت های گردشگری این کهن شهر می باشد و می توان گفت، تبریز ۲۰۱۸، تنها یک هدف نیست، بلکه فرصت مغتنمی است برای خلق فرصت های بی شمار. بنابراین در اندک زمان باقی مانده می توان با پیاده نمودن یک سیستم مدیریتی کارآمد این فرصت پیش آمده را به توسعه پایدار شهر تبریز پیوند زد.
متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در حالی29 اردیبهشت همزمان با انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشود که روند بررسی صلاحیت ثبتنام کنندگان همچنان ادامه دارد.
در حالی که بسیاری از چهرههای شاخص سیاسی، اجتماعی و هنری و ورزشی برای انتخابات شورای شهر ثبت نام کردهاند، در آذربایجانشرقی نزدیک به 14 هزار نفر برای برای شرکت در انتخابات شورای اسلامی شهرها و روستاها نامنویسی کردهاند که از این بین 13 هزار و 312 نفر تایید صلاحیت شدهاند و صلاحیت 13 هزار و 263 نفر در هیئت نظارت دست بررسی میباشد.
در شهر تبریز یک هزار و 171 نفر برای شرکت در شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت نام کردهاند و مابقی این آمار مربوط به شهرستانهای دیگر استان آذربایجان شرقی میباشد؛ از بین افرادی که برای این دوره از انتخابات ثبت نام کردهاند 21 نفر انصراف داده، 96 نفر رد صلاحیت شده و یک نفر نیز استعفاء داده است.
به گفتهی رئیس ستاد انتخابات آذربایجانشرقی از مجموع داوطلبان ثبت نام شده برای شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان، تاکنون 152 نفر انصراف، 537 نفر در هیات اجرایی رد صلاحیت شده و 49 نفر استعفا دادهاند.
رحیم شهرتیفر در گفتوگو با خبرنگاران در تشریح فرایند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شورای شهر تبریز، عنوان کرد: برخلاف تصور عموم، فرمانداری تاثیر مستقیمی در صلاحیتها ندارد و این هیئت معتدمین و هیئت نظارت است که در نهایت، صلاحیت اشخاص را احراز مینماید.
وی ادامه داد: سوابق کسانی که نامنویسی کردهاند از مراجع چهارگانه استعلام میشود و چنانچه افراد در گذشتهشان مسئلهای نداشته باشند، هیئت اجرایی صلاحیت آنان را احراز میکند.
رئیس ستاد انتخابات تبریز با بیان اینکه فرماندار به عنوان رئیس هیئت اجرایی تنها عضوی از هیئت میباشد و تصمیمگیر تام نیست، توضیح داد: فرماندار ۳۰ نفر از اقشار مختلف مردم را به عنوان معتمد به هیئت نظارت معرفی میکند و در صورت تائید آنها، ۳۰ نفر معرفی شده مستقلاً جلسهای تشکیل میدهند و ۸ نفر را به عنوان هیئت معتمد انتخاب مینمایند.
وی تصریح کرد: در صورت تائید صلاحیت افراد توسط هیئت اجرایی، باز هم اعضاء هیئت نظارت میتوانند آنها در صورت کشف ادلهای جدید، رد صلاحیت نمایند.
فرماندار تبریز به ماجرای دستگیری اعضاء شورا و تعدادی از کارکنان شهرداری اشاره کرد و متذکر شد: فرماندار مسئول حراست و نظارت بر اشخاص نیست و تنها مصوبات شورا را با مفاد قانونی مقایسه میکند، ما که نمیتوانیم تک تک اعضاء را تعقیب کنیم و ببینیم با چه کسانی ارتباط دارند، کدام پول را میدهند و چه پولی میگیرند.
وی تاکید کرد: حتی یک مصوبهی غیرقانونی هم پیدا نمیکنید که آن را فرمانداری تائید و درپی آن عدهای متضرر شده باشند، در بسیاری از مواقع شورا علیرغم مخالفت فرمانداری بر اجرای مصوبهی خود تاکید کرده و با ارسال پرونده به هیئت حل اختلاف، آن هیئت نیز نظر فرمانداری را تائید کرده است.
تک تکِ مردم این شهر باید بدانند که آیندهی منطقهشان و ریلگذاری برای رقم زدن آیندهای بهتر، به شناختشان از وظایف اعضاء شورا و انتخاب انسانهایی متخصص و اصلح بستگی دارد.
وظایف شورای اسلامی شهر مطابق ماده 76 مجموعه قوانین و مقررات شهر و شورا و شهرداری با آخرین اصلاحات شامل 34 بند کلی میباشد که در صورت اجرای صحیح آنها، شهرهایی عاری از مشکلات و مطابق با استاندارد خواهیم داشت. از جمله بندهایی که تاثیر بالایی در توسعه و کاهش مشکلات شهری دارد به شرح زیر است.
- بررسی وشناخت کمبودها، نیازها ونارساییهای اجتماعی، بهداشتی ،فرهنگی، آموزشی، اقتصادی ورفاهی حوزه انتخابیه وطرح نظارت برحسن اجرای مصوبات شورا و امورات شهرداری و سایر سازمانهای خدماتی.
- نظارت برحسن اداره وحفظ سرمایههای نقدی جنسی اموال منقول وغیرمنقول و نظارت بر درآمدها و هزینهها
- تایید صورت جامع درآمد و هزینه شهرداری و اطلاع به عموم و وزارت کشور هر شش ماه یکبار
- نظارت بر بهداشت حوزه شهری
- تصویب مقررات جهت اراضی غیرمحصورشهری ازنظر بهداشت و آسایش شهری عمومی عمران و زیبایی شهر
- نظارت بر اجرای طرحهای مربوط به ایجاد و توسعه معابر وخیابانها میادین و فضاهای سبز و تاسیسات عمومی
- نظارت بر حسن اداره امور مالی شهرداری و کلیه سازمانها
- شورا موظف است درپایان هرسال صورت مالی بودجه و هزینه خود را به عموم اطلاع و نشر دهد
اگر نگاهی مشتری مدار به شهرهای خود داشته باشیم در نگاه اول دریافت میکنیم که ما در شهرهایمان با مشکلات اساسی روبرو هستیم، مشکلاتی که نیازمند مدیریتی تخصصی و از همه مهمتر دلسوزانه و جهادی است.
مثلا شهرهای ما امروزه مشکل فقدان درآمد پایدار دارند و هزینهشان بیش از درآمدشان است و در کل دخل و خرجشان با هم نمیخواند. مناطق مختلف مشکل حمل و نقل عمومی دارند و یا در مدیریت زبالههای شهری دچار مشکلات اساسی هستند. شهرهای ما مشکل آلودگی هوا دارند، مشکلی که سال گذشته فقط در تبریز اواخر سال بیش از یک ماه مردم را دچار اختلالات تنفسی و سایر مسایل کرد.
متن کامل در ادامه مطلب...
(از نگاه تـبریز بیدار) - قسمت دوم
تبریز بیدار: پس از گذشت چند روز از پایان ثبت نام انتخابات شوراهای شهر و روستا در آذربایجان شرقی و انتشار رقم ۱۳۹۳۶ نفری مشتاقان برای حضور در رقابتهای انتخاباتی، میتوان شمایی کلی از وضعیت کاندیداها در مهمترین حوزه انتخابیه استان داشت. شهر تبریز با دارا بودن ۱۳ کرسی شورایی، توجه علاقه مندان را برای ثبت نام جزم کرده، به گونهای که بنابر اعلام معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، این شهر با ۶۷۲ نفر ثبت نام کننده معادل ۵۱, ۶۱ برابر کرسیهای موجود بیشتر تعداد داوطلب را شاهد بوده است.
تجربه انتخابات های پیشین شورای شهر تبریز ثابت کرده است که رقابت جدی به ازای هرکرسی انتخابات در میان ۳ نفر تقسیم میشود، تبریزبیدار براساس آنالیزهای دقیق، به بررسی ۳۹ نفر از کاندیداهای احتمالی که از شانس نسبتاً بالایی برای پیروزی برخوردارند، میپردازد. گزارش بخش دوم معرفی کاندیداهای مطرح را ادامه می خوانید:
آرمان تبریز: مهندس فرخ عبداله زاده فرزند خلف ارسباران با حضور درستاد انتخابات فرمانداری تبریز برای پنجمین دوره شوراهای اسلامی ثبت نام کرد .
به گزارش آرمان تبریز، عبداله زاده از مدیران سرشناس منطقه ارسباران می باشد که در بین مردم منطقه و استان به خوش نامی مشهورمی باشد .
تبریز بیدار: از کاندیداهایی که در میان ارسبارانی های تبریز دارای رای قابل توجه و قابل اعتنایی است، فرخ عبدالله زاده است. او در بین محلات شمال شهر و در مناطق ۱۰ و ۱۱ شهر تبریز دارای بدنه رای نسبتا خوبی است. عبدالله زاده اصالتا از شهرستان ورزقان و برای حدود ۳ سال، ریاست اداره میراث فرهنگی شهرستان ورزقان را بر عهده داشت و بدنه رای خود را در میان قره داغی ها (ارسبارانی های) تبریز می بیند .
به گزارش تبریز بیدار ، اسماعیل جبارزاده در نشست مشترک فرمانداران، اعضای ستاد انتخابات و هیاتهای نظارت بر انتخابات شورای اسلامی استان، گفت: هدف همه ما برگزاری انتخابات سالم و قانونمند است و برای رسیدن به این هدف مشترک باید روحیه برادری داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی سابقه خوبی در برگزاری انتخابات دارد، گفت: در انتخابات مجلس دهم در سایه همدلی و همکاری هیاتهای اجرایی و نظارت، یکی از بیحاشیهترین انتخاباتها در این استان برگزار شد.
جبارزاده افزود: انشاءالله در اردیبهشت ماه سال ۹۶ هم در سایه نیت پاک دستاندرکاران، شاهد برگزاری انتخاباتی باشکوهتر از قبل خواهیم بود و برگ زرین دیگری بر افتخارات استان افزوده خواهد شد.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه اختلاف در مسیر اعتلای نظام اسلامی معنا ندارد، گفت: این نظام بر خون صدها هزار شهید بنا شده و هر کس ذرهای نیت غیرخدمت داشته باشد در این دنیا رسوا خواهد شد.
وی افزود: خدمتگزاری به این نظام و مردم بزرگ ایران بزرگترین افتخار است و امیدوارم ما نیز از جمله خادمان صدیق نظام اسلامی باشیم.
جبارزاده در ادامه به اهمیت انتخابات شوراها اشاره کرد و گفت: شوراها بازوی دولت در جهت اداره بهتر امور هستند و توجه ویژه قانون به شوراها به دلیل اهمیت مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود است.
متن کامل در ادامه مطلب ...
در تحلیل پیش رو در نظر داریم با بررسی دستاوردها و افتخاراتی که این شهر در گذشته در مقایسه با دههها و سالهای اخیر داشته، در واقع به این پرسش پاسخ دهیم که چرا برخی این روزها این مسئله را زیرسؤال بردهاند؟!
نکته مهمتر در این راستا اینکه از دید برخی ناظران و کارشناسان حوزه مسائل مختلف شهری، فرهنگی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و حتی از نظر مدیران، مسؤولان و شهروندان این شهر، جایگاهی تاریخی که شهر تبریز در گذشته در عرصههای مختلف در دورههای گوناگون تاریخ کشورمان داشته، به نظر میآید، به نوعی کمرنگ شده است.
حال برای رسیدن به این واقعیت که در حال حاضر جایگاه تاریخی شهر تبریز در چه مرحلهای است، فقط کافی است که نیم نگاهی گذرا به افتخارات و دستاوردهای دیروز و امروز این شهر داشته باشیم.
سیمای دیروز و امروز شهر اولینها
از سوی دیگر در خصوص لزوم شفافیت این مسئله که آیا تبریز همچنان شهر اولینهاست، در این ارتباط بیان چند نکته ضروری است.
* قــرار گرفتــن ایــن ســرزمین در مســیر جــاده ابریشــم، داشـتن کنسـولگریهای متعـدد و نزدیکـی بـا کشـورهای همسـایه از جمله حوزه قفقـاز، اروپا و عثمانی، تجـار آگاه و مطلـع از روندهـای توسـعه در دنیـا و کشـورهای پیشـرفته و تاسیس مدارس نوین و انتشار روزنامه نقش مهم و کلیدی در ارتقـای سـطح فرهنگـی، اجتماعـی، سیاسی، اقتصـادی و بازرگانـی این سرزمین و کشورمان ایفا کرده و همیشه این منطقه به عنوان یکی از مناطق مهد تکوین تاریخ، فرهنگ و تمدن بشری بوده است.
متن کامل مقاله را در ادامه مطلب همراه ما باشید
(پنجمین دوره انتخابات شورای شهر- اردیبهشت 1396)
آرمان تبریز: مهندس فرخ عبداله زاده فرزند خلف ارسباران با حضور درستاد انتخابات فرمانداریتبریز برای پنجمین دوره شوراهای اسلامی ثبت نام کرد .
به گزارش آرمان تبریز، عبداله زاده از مدیران سرشناس منطقه ارسباران می باشد که در بین مردم منطقه و استان به خوش نامی مشهورمی باشد .
حجتالاسلام والمسلمین حکمتعلی مظفری در گفتوگو با خبرنگاران به آخرین جزئیات پرونده فساد مالی در شورا و شهرداری تبریز اشاره کرد و اظهار داشت: در پرونده شورای شهر تبریز برای ۴۴ نفر کیفرخواست صادر شده و محاکمه این افراد در دادگاه به اتمام رسیده و این پرونده در آستانه صدور حکم است.
وی اظهار امیدواری کرد که تا پایان امسال حکم دادگاه فساد مالی در شورا و شهرداری تبریز صادر شود.
مظفری با بیان اینکه به علت تعداد زیاد افراد و قطور بودن پرونده فساد مالی در شورا و شهرداری تبریز دقت و برررسی زیاد شده است، گفت: دادگاه بسیار زیادی در این رابطه با افراد متهم برگزار شد و حتی به یک فرد دو روز مداوم فرصت داده شده که کامل از خود دفاع کند.
رئیس کل دادگستری آذربایجانشرقی گفت: محدودیت مکانی موجب شد تا این دادگاه بدون حضور خبرنگاران برگزار شود.
چگونگی مهار حاشیه نشینی در تـبریز
تخمین میزان خسارات مالی و جانی وقوع یک زلزله احتمالی در تبریز با وجود مناطق حاشیه نشین و سکونت گاههای غیر رسمی چنان بالاست که از سالیان گذشته رسانه ها، مسئولان و کارشناسان نسبت به آن حساسیت به حقی داشته اند.
ثبت وقوع بیش از 20 زلزله بزرگ و 8 زلزله ویرانگر در تاریخ تبریز نشانی از احتمال وقوع یک زلزله مهیب در آینده این شهر می دهد که در این صورت احتمال وقوع یک فاجعه انسانی و ضرورت توجه جدی به هشدارهای کارشناسان دوچندان محتمل می نماید.
در حال حاضر زندگی در خانه های سست حاشیه شهر ادامه دارد. 18 محله در شمال، شمالغرب، جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق تبریز حاشیه نشین هستند اما بیشترین میزان حاشیه نشینی وسعت و تراکم جمعیت در حاشیه شمالی شهر قرار دارد جایی که گسل معروف تبریز از این ناحیه رد می شود.
بیش از نیمی از جمعیت 400 هزار نفری حاشیه نشین تبریز روی گسل و در ساختمانهای غیر استاندارد و خطرناک زندگی می کنند.
حاشیه نشینی در تبریز همزمان با سایر شهرهای بزرگ کشور همزمان با دهه چهل شروع شده است زمانی که اصلاحات ارضی و اولویت صنعت بر کشاورزی سیل مهاجران روستایی را به شهرهای بزرگ روانه کرد.
این مهاجران در پی کار به شهرها می رفتند و مکان سکونت نخستین مشکل پیش روی این مهاجران بود مناطق خالی اطراف شهر ساده ترین گزینه بود. مصالح ارزان و زمین رایگان. نه از ضوابط شهرسازی اثری بود و نه از اسناد رسمی.
34 ماده و 9 تبصره
در قانون اساسي وظايف و اختيارات شوراي اسلامي شهر به شرح زير ميباشد :
1- انتخاب شهردار براي مدت چهار سال
تبصره 1- شوراي اسلامي شهر موظف است بلافاصله پس از رسميت يافتن نسبت به انتخاب شهردار واجد شرايط اقدام نمايد.
تبصره 2- شهردار نميتواند همزمان عضو شوراي شهر باشد.
تبصره 3- نصب شهرداران در شهرها با جمعيت بيشتر از دويست هزار نفر و مراكز استان بنا به پيشنهاد شوراي شهر و حكم وزير كشور و در ساير شهرها به پيشنهاد شوراي شهر و حكم استاندار صورت می گیرد.
تبصره 4- دوره خدمت شهردار در موارد زير خاتمه ميپذيرد.
الف:استعفاي كتبي با تصويب شورا
ب:بركناري توسط شوراي شهر با رعايت مقررات قانوني
ج: تعليق طبق مقررات قانوني
د:فقدان هر يك از شرايط احراز سمت شهردار به تشخيص شوراي شهر.
2- بررسی و شناخت کمبودها ، نيازها و نارساييهای اجتماعی ، فرهنگی ، آموزشی ، بهداشتی ، اقتصادی و رفاهی حوزه انتخابيه و تهيه طرحهاو پيشنهادهاي اصلاحي و راه حلهاي كاربردي در اين زمينههاجهت برنامهريزي و ارائه آن به مقامات مسئول ذيربط
3- نظارت بر حسن اجراي مصوبات شورا و طرحهاي مصوب در امور شهرداري و ساير سازمانهاي خدماتي در صورتي كه اين نظارت مخل جريان عادي اين امور نگردد.
4- همكاري با مسئولين اجرايي و نهادها و سازمانهاي مملكتي در زمينههاي مختلف اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، اقتصادي و عمراني بنا به درخواست آنان.
5- برنامهريزي در خصوص مشاركت مردم در انجام خدمات اجتماعي، اقتصادي، عمراني، فرهنگي، آموزشي و ساير امور رفاهي با موافقت دستگاههاي ذيربط.
6- تشويق و ترغيب مردم در خصوص گسترش مراكز تفريحي، ورزشي و فرهنگي با هماهنگي دستگاههاي ذيربط.
7- اقدام در خصوص تشكيل انجمنها و نهادهاي اجتماعي، امدادي، ارشادي و تاسيس تعاونيهاي توليد و توزيع و مصرف، نيز انجام آمارگيري، تحقيقات محلي و توزيع ارزاق عمومي با توافق دستگاههاي ذيربط.
8- نظارت بر حسن اداره و حفظ سرمايه و داراييهاي نقدي، جنسي و اموال منقول و غيرمنقول شهرداري و همچنين نظارت بر حساب درآمد و هزينه آنها به گونهاي كه مخل جريان عادي امور شهرداري نباشد.
9- تصويب آيين نامههاي پيشنهادي شهرداري پس از رسيدگي به آنها با رعايت دستورالعملهاي وزارت كشور.
10- تاييد صورت جامع درآمد و هزينه شهرداري كه هر شش ماه يكبار توسط شهرداري تهيه ميشود و انتشار آن براي اطلاع عمومي و ارسال نسخهاي از آن به وزارت كشور.
متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
پیروز حناچی دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در نامهای به استاندار و رئیس شورای برنامهریزی استان آذربایجانشرقی، طرح جامع شهر تبریز مصوب ۹۴.۸.۹ شورای برنامهریزی و توسعه استان را پیرو جلسههای مورخ ۹۵.۵.۱۱، ۹۵.۷.۱۹ و ۹۵.۷.۲۶ و با توجه به صورتجلسههای مورخ ۹۵.۷.۱۱ و ۹۵.۸.۵ کمیته فنی، مورد بررسی قرار داد و در ۳۱ بند با موضوعات سازمان فضایی و کاربری اراضی، نواحی و مناطق منفصل شهری، سند پهنهبندی حریم، بافتهای تاریخی شهر، بافت ناکارآمد شهری و ضوابط و مقررات تصویب و ابلاغ کرد.
در نامه دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران به استاندار و رئیس شورای برنامهریزی استان آذربایجانشرقی آمده است: شورای عالی شهرسازی و معماری درجلسه مورخ ۹۵.۸.۲۴طرح جامع تبریز مصوب مورخ ۹۴.۸.۹ شورای برنامهریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی را پیرو جلسات مورخ ۹۵.۵.۱۱، ۹۵.۷.۱۹ و ۹۵.۷.۲۶ خود و با توجه به صورتجلسات مورخ ۹۵.۷.۱۱ و ۹۵.۸.۵ كمیته فنی، مورد بررسی قرارداد و مشروط به تحقق شروط زیر، مصوب کرد؛
متن کامل در ادامه مطلب
حدود یک سوم از جمعیت 1.8 میلیون نفری تبریز در حاشیه این شهر زندگی می کنند.بیشتر مناطق حاشیه نشین تبریز در شمال شامل: احمدآباد، یوسف آباد، ایده لو،خلیل آباد،سیلاب، قوشخانه، ملازینال، حیدرآباد،42متری و جنوب که شامل:آخماقیه، شمس آباد،20متری(زورآباد)، زمزم، امامیه و قازان داغی می شود، زندگی می کنند.
تصاویر بیشتر و اسف بار از این مناطق را در ادامه مطلب مشاهده نمایید...
رحیم شهرتیفر در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا صدور کیفرخواست متهمان پرونده ارتشاء و اختلاش شهرداری تبریز صحت دارد، اظهار داشت: طبق اخبار واصله دستگاه قضایی با بررسی جمیع اوراق کیفرخواست 4 تن از اعضاء شورای شهر تبریز را صادر کرده است.
وی افزود: بر اساس قانون تشدید مجازاتها اعضایی که برای آنها کیفرخواست صادر شده است از کار معلق میشوند و اجازه حضور در شورا را ندارند.
فرماندار تبریز در پاسخ این سوال که روند جایگزینی اعضاء علیالبدل چگونه خواهد بود، ابراز کرد: در اولین جلسه آتی شورای شهر تبریز 4 تن از اعضاء علیالبدل مراسم تحلیف را به جای خواهند آورد؛ 2 عضو علیالبدل قبلی هنگام بازداشت متهمان در مقام جایگزین در پارلمان محلی حضور یافته بودند و بار دیگر مراسم تحلیف را برگزار خواهند کرد.
گفتنی است؛ نورمحمدزاده، لطفی، فخرآذر و زاهدی 4 عضو علیالبدلی هستند که در جلسه روز یکشنبه شورا تحلیف خواهند شد.
انعقاد تفاهمنامه خواهرخواندگی تبریز و کربلا، از برنامهها و تمهیدات مهم نجفی شهردار تبریز در توسعه ارتباطات بینالمللی شهر تبریز است که در جریان سفر سال گذشته مدیران شهری و استانی کربلای معلی به تبریز پیگیری شد و پس از هماهنگیهای دیپلماتیک و رایزنیهای چندینماهه مدیران دو شهر، در روزهای اخیر، با سفر هیئتی از شهرداری تبریز به کربلای معلی به امضا رسید.
با امضای این تفاهمنامه، همکاریهای دو شهر در زمینههای عمرانی، خدمات شهری، احداث مراکز اقامتی، حوزههای اجتماعی و برگزاری مشترک نشستها و آئینهای فرهنگی توسعه خواهد یافت.
با در نظر داشتن چشمانداز گردشگری تبریز ۲۰۱۸ و همچنین برنامههای خدماتی که شهرداری تبریز در مناسبتهای مختلف مذهبی به خصوص اربعین حسینی، در این شهر ارایه میدهد، امضای تفاهمنامه خواهرخواندگی دو طرف، فرصت ارزشمندی در توسعه ارتباطات شهروندی ایران و عراق خواهد داشت.
متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...
علی روشنی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری آوای ورزقان، در خصوص کم رغبتی کشاورزان به فروش مستقیم گندم تولیدی به مراکز خرید تضمینی گندم، اظهار داشت: تجربه سالهای گذشته به ویژه سال ۹۴ که وجه گندم تولیدی کشاورزان با تاخیر چند ماهه پرداخت شده دلیل اصلی کم رغبتی کشاورزان است.
وی خواستار اتخاذ تمهیدات لازم از سوی مسئولین امر برای پرداخت به موقع دسترنج کشاورزان شد تا به این ترتیب دست دلالان از بازار گندم کوتاه شود.
رئیس شورای بخش مرکزی ورزقان تصریح کرد: اعتبارات خرید تضمینی گندم به صورت کشوری تخصیص مییابد ولی با توجه به اینکه شهرستان ورزقان جزء آخرین نقاط کشور است که برداشت گندم در آن صورت میگیرد؛ به این دلیل که اعتباراتی تخصیصی برای خرید تضمینی در این زمان به اتمام میرسد دسترنج کشاورزان ورزقانی با تاخیر پرداخت میشود.
وی گفت: تخصیص استانی اعتبارات خرید تضمینی گندم میتواند تا حد زیادی مشکل نبود نقدینگی دولت در زمان برداشت محصول کشاورزان مناطق مختلف را کاهش دهد که این مهم با پیگیریهای نمایندگان استان و امور صنفی کارهای کشاورزی استان تحقق مییابد.
وی حاکم بودن روشهای سنتی را مهمترین مشکل بخش کشاورزی شهرستان برشمرد و افزود: با اصلاح روشها، یکچارچه سازی اراضی و حمایتهای یارانهای دولت در بین کشاورزان انگیزه تولید ایجاد میشود.
تصادمهایی که در شورای شهر رخ داد گرچه نام تبریز را در سطح کشور بر سر زبانها انداخت و اعتماد مردم خدشهدار شد لکن ناقوسِ مَضرتی را نیز برای نمایندگان مجلس و شهروندان به صدا درآورد تا به تاثیر یک رأی در سرنوشت خطهای که در آن دوران به سر میبرند واقف باشند.
حاشیههایی که بعد از دستگیری سریالیِ اعضاء شورا رخ داد مدتی پارلمان محلی را به صحنی هنگامهوار مبدل ساخت که فواید آن برای مردم همچون برجام تقریبا هیچ بود؛ جلساتی با چاشنی اتهامزنی اعضاء به یکدیگر، چاپلوسی از بند رهاشدگان برای نهادهای امنیتی و مُلخص تمام مسایل و آبروهای ریخته شده در یک سوءتفاهم، چهره ناخوشایندی به شورا داده بود و که تر و خشک را باهم میسوزاند.
از سویی دیگر حضور کوتاه مدت اعضاء علیالبدل در مقام تصمیمگیری و صدور مجوز لازم برای حاضر شدن دوبارهی 4 تن بازداشت شده در جلسات شورا گره مشکل را کورتر نموده بود و برداشتهای متفاوت از یک قانون همگان را سردرگم ساخته بود؛ این حیرت زدگی در نهایت به جایی رسید که رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز جلسات شورا را لغو کرد تا مردم شاهد حضور 22 اعضاء در صحن شورا نباشند و بیش از این سایرین به ریشها نخندند.
متن کامل را در ادامه مطلب همراه ما باشید...
● معرفی فرخ عبداله زاده سیه کلان
● تبریز توسعه یافته ترین و زیباترین شهر ایران است
● معرفی تبریز - قسمت اول
● بزرگترین پروژه منطقه ارسباران
● جـــوابـــیه
● انتقاد از گزارش نماینده ورزقان
● سامانه ارتباط مستقيم بامسئولين وزارت كشور و استانداري
● کارنامه نمایندگان ورزقان - خاروانا
● با تغییر عنوان مس سونگون از هرگونه خدمت به ورزقان دریغ شد
● سخنی با نماینده محترم ورزقان
● جنگل های ارسباران، بهشت گمشده ایران زمین
● انتقاد از نماینده محترم شهرستان ورزقان
● معرفی و شماره تلفن تماس دفاتر مدیران،مسوولین و نمایندگان استان
● انتخاب آقای میر محمد سیدی به عنوان بسیج نمونه استانی
● دانشجو باید در خدمت ولایت باشد
● هشدار رهبرمعظم انقلاب نسبت به خطرات پیری جمعیت/ تاکید بر ضرورت کار عمیق و علمی و فرهنگ سازی برای اقناع نخبگان
● اجراي 550 پروژه عمران شهري از ابتداي سال تاكنون
● تأیید صحت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان
● نا امیدی جوانان شهرستان ورزقان
● انتقاد فرماندار ورزقان از عدم آنتن دهی تلفن همره در این شهرستان
● تبریک روز معلم
● معرفی روستای اوزی
● افتتاح مصلی و مسجد جامع حضرت ولیعصر(عج) شهر ورزقان
افراد آنلاین : 17 تعداد نظـرات : بازدید کـل : 6,132,559 |
تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد. |
3.149.249.113 : آي پي شما Safari 5.1 : مرورگر : سيستم عامل |