پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


استاندار آذربایجان شرقی در مراسم تجلیل از استادان نمونه دانشگاه تبریز:
دانشگاه باید به عنوان نبض اجتماع عمل کند
 

استاندار آذربایجان شرقی آگاهی از مسایل روز و دخالت در امور اجتماعی و سیاسی را از بدیهی‌ترین انتظارات جامعه از دانشگاه عنوان کرد و گفت: دانشگاه باید به عنوان نبض اجتماع عمل کند و تنها مکانی ایزوله و خلاصه شده در موضوعات صرفا علمی نباشد.

احمد علیرضابیگی در آیین تجلیل از استادان نمونه دانشگاه تبریز، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت حضور دانشگاهیان در مسایل اجتماعی و سیاسی، خاطرنشان کرد: درک این موضوع که انقلاب اسلامی، نفی همه قدرت‌های سلطه‌گر شرق و غرب را به ملت‌های مسلمان نوید داده است، باید از دانشگاه صورت گیرد و این ورودی به بحث اسلامی شدن دانشگاه‌هاست.

وی با بیان این که از منظر امام خمینی(ره)، دانشگاه نقطه سعادت و تعالی جامعه است، افزود: امروز دغدغه اصلی و خطیر مقام معظم رهبری برای سعادت و تعالی جامعه، موضوع دانشگاه اسلامی است و اعتقاد ما بر این است که خود دانشگاه باید نسخه اصلی برای این موضوع را تجویز کند و این یک وظیفه اصلی بر دوش همه فرهیختگان و اساتید دانشگاه به شمار می‌رود.

استاندار آذربایجان شرقی پرداختن به روابط فیمابین استاد و دانشجو را از جمله مصادیق اسلامی شدن دانشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: در این راستا تدوین منشوری برای تبیین وظایف و روابط متقابل استاد و دانشجو از ضروری‌ترین موضوعات است که در این خصوص منابع کمی در اختیار نداریم.

وی با تاکید بر این که در این منشور باید موضوع تجمیع علم و اخلاق به عنوان رکن اسلامی شدن دانشگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد، افزود: علمی که بی‌بهره از ایمان و اخلاق باشد و این مهم را در روابط بین استاد و دانشجو نشان ندهد منشأ آسیب‌ها و آفت‌هایی خواهد بود که جهان امروز از آن رنج می‌برد.

علیرضابیگی به ضرورت پرداختن به موضوع عفت و پاکدامنی در محیط دانشگاه‌ها اشاره و تصریح کرد: نظام جمهوی اسلامی و حکومت مبتنی بر دیانت به هیچ عنوان با حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی مخالف نیست؛ اما آن‌چه در جامعه به ویژه در محیط دانشگاه از زنان و دختران ما مورد انتظار است رفتار صحیح در مقابل نامحرم و حفظ عفت و پاکدامنی است.

وی  با بیان این که خلوص نیت و داشتن انگیزه الهی از تعلیم و تعلم و داشتن تعهد نسبت به کشور از ضروریات اسلامی شدن دانشگاه‌هاست، افزود: نظام جمهوری اسلامی حاصل مشقت‌های بسیار و هزینه‌های زیادی است که برای سعادت و تعالی کشور پرداخت شده و بهترین فرزندان این مرز و بوم در راه آن جان خود را تقدیم کرده‌اند و اکنون روا نیست که گفتار و کردار ما در دانشگاه به این انقلاب الهی لطمه بزند.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود بحث آمایش سرزمین و توجه به نیازمندی‌های جغرافیایی در پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: متاسفانه از زمانی که با موضوع علم و دانش کاسبکارانه برخورد شده چنین موضوعاتی تماما قربانی شده و بدون در نظر گرفتن مسایل اجتماع و نیازمندی‌های کشور شاهد دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلانی هستیم که به هیچ عنوان زمینه استفاده از توانایی‌های آنها به وجود نیامده است.

وی همچنین محدود بودن ظرفیت‌ها و سخت بودن ورود به برخی رشته‌های دانشگاهی را سبب شکل‌گیری مهاجرت به کشورهای دیگر برای به دست آوردن مدارج علمی دانست و افزود: در این خصوص نیازمند توجه ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم و سند جامع علمی کشور از جمله منابعی است که می‌تواند به ما در دست یافتن به این مهم کمک کند.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با بیان این که بهره‌گیری از اساتید و فرهیختگان در امور مدیریتی و برنامه‌ریزی این استان، دارای روش و متد مناسبی است، افزود: این موضوع در اساسنامه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به عنوان یک تکلیف مطرح شده و این شورا همواره ازمشورت‌های اساتید دانشگاه استفاده می‌کند.

وی با اشاره به افزایش تعداد دانشجویان استان به 200 هزار نفر، اظهار داشت: این موضوع موفقیت بزرگی در زمینه تربیت نیروی کارآزموده و تحصیل‌کرده است و در این میان دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه مادر در جغرافیای شمال غرب کشور و منطقه، ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه استان به شمار می‌رود.

علیرضابیگی در پایان با بیان این که بیشترین پیشرفت‌های علمی کشور در این هشت سالی به دست آمده که نظام سلطه بالاترین و فلج‌کننده‌ترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال کرده، افزود: اگر دستاوردهای علمی این هشت ساله را با دستاوردهای علمی کل تاریخ ایران مقایسه کنیم خواهیم دید که چه کار بزرگی صورت پذیرفته و آن چه به دست آمده مؤیدی است بر این که اگر بر باورها و داشته‌های خود تکیه کنیم پیروزی و ظفر از آن ما خواهد بود.

در این مراسم از 28 استاد نمونه دانشگاه تبریز با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 12
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,215,683

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

18.220.178.207 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل