چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


استاندار آذربایجان شرقی:

تبریز و آذربایجان باید متفاوت‌تر از امروز باشد/ به شعارهای روز اولم پای‌بندم

استانداری آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی در یک نشست خبری که با حضور معاونان وی برگزار شد، ضمن ارایه گزارشی از اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته برای سامان‌دهی مسایل و مشکلات استان در یک سال گذشته، به سوالات خبرنگاران خبرگزاری‌ها، مطبوعات و پایگاه‌های خبری استان پاسخ داد.

دکتر اسماعیل جبارزاده در این نشست ضمن گرامیداشت هفته دولت و دهه کرامت، با اشاره به روزهای آغازین مسوولیت خود در استانداری آذربایجان شرقی، اظهار داشت: در بدو ورود به استان گزارش جامع و یک‌دستی از وضعیت استان در حوزه‌های مختلف در اختیار نداشتیم و گزارش‌های متعددی هم که ارایه می‌شد قابل اعتماد نبود؛ لذا نیاز داشتیم که وضعیت را مجددا ارزیابی و اطلاعات دقیقی از استان به دست بیاوریم.

وی افزود: خوشبختانه امروز در سایه تلاش‌های تیم کارشناسی و مشاوران استانداری اطلاعات میدانی به‌روز و کاملی به دست آمده و تیم اجرایی شناخت کامل و کافی نسبت به تمام ابعاد استان دارند.

جبارزاده با اشاره به تغییرات مدیریتی استان در دوره جدید مدیریت، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این تغییرات به موقع انجام شد و مجموعه مدیرانی که در دوره جدید مسوولیت پذیرفته‌اند افرادی کارآمد و معتقد به اهداف و برنامه‌های دولت تدبیر و امید هستند.

بقیه خبر را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

وی گفت: سلایق متفاوت را می‌پذیریم، اما آن‌چه مهم است اعتقاد به برنامه‌های دولت تدبیر و امید است و تلاش کرده‌ایم در انتخاب مدیران از بهترین نیروهای موجود استفاده کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که مدیریت گذشته استان برنامه‌محور نبود، گفت: برنامه پنجم توسعه بر مبنای درآمدهایی تنظیم شده بود که امکان تحقق آنها وجود نداشت، لذا عمل به این برنامه در استان امکان‌پذیر نشد و به این نتیجه رسیدیم که باید برنامه‌ای واقعی برای توسعه استان تدوین شود.

وی اضافه کرد: بر این اساس تدوین برنامه‌ای با عنوان سند تدبیر توسعه استان با تکیه بر ظرفیت‌ها و امکانات استان و بدون وابستگی به بودجه دولتی در دستور کار قرار گرفت و تصویب نهایی آن تا پایان شهریور انجام خواهد شد.

جبارزاده تصریح کرد: این سند معیار و ملاک اداره استان خواهد بود و می‌تواند برای سایر استان‌های نیز الگوی خوبی باشد.

وی با بیان این که از تک‌روی‌های گذشته نتیجه خوبی نگرفته‌ایم، افزود: استفاده از خرد جمعی را سرلوحه کار خود قرار داده‌ام و در همه فعالیت‌هایی استان نیز استفاده از نظرات کارشناسی لحاظ شده است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که وارث 30 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام در استان هستیم، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و قول مساعدی که دولت برای تامین اعتبار پروژه‌ها داده مصمم هستیم همه پروژه‌های نیمه‌تمام استانی را تا پایان سال 94 به اتمام برسانیم.

وی گفت: البته پروژه‌های ملی حجم بالایی از اعتبار نیاز دارند که از دولت خواسته‌ایم اختیار اولویت‌بندی و سامان‌دهی آنها را به استان واگذار کند.

جبارزاده با بیان این که البته در کنار منابع دولتی برای تامین منابع جدید تلاش خواهیم کرد، افزود: مدیران استان در سال‌های گذشته عادت کرده بودند که کارهای عمرانی را با اکتفا به بودجه‌های عمرانی به پیش ببرند که ما این طرز تفکر را صحیح نمی‌دانیم، چرا که منابع دولت بسیار محدود است و از طرفی نیز بسیاری از پروژه‌های ما قابلیت واگذاری به بخش خصوصی و استفاده از سایر منابع را دارند.

وی، آزادراه تبریز- بازرگان را یکی از این پروژه‌ها دانست که اخیرا با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی برای تامین مالی 65 درصد از اعتبارات پروژه آماده واگذاری شده است.

جبارزاده توجه به بحث پژوهش و فناوری را یکی دیگر از رویکردهای مدیریت استان اعلام کرد و گفت: حاصل تلاش‌هایی که در این حوزه انجام شده برگزاری نمایشگاه فناوری‌های پیشرفته بود که 600 طرح دانش‌بنیان در معرض دید صاحبان سرمایه و صنعت قرار گرفت.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با بیان این که مبارزه با اعتیاد یکی از مهم‌ترین محورهای کاری استان است، افزود: معتقدیم که اهمیت این بحث کمتر از مباحث عمرانی و توسعه‌ای نیست و از همان ابتدا نیز رویکردمان این بود که در این زمینه مخفی‌کاری نکنیم.

وی گفت: با تلاش‌هایی که در نه ماه گذشته انجام داده‌ایم توانستیم تمام مسوولان و به تبع آنها اقشار مختلف مردم را نسبت به این قضیه حساس کنیم و در ادامه نیز برنامه‌های متعددی برای مبارزه با پدیده خانمان‌سوز اعتیاد داریم.

جبارزاده ایجاد مرکز نگهداری و درمان معتادان، مبارزه جدی با توزیع مواد مخدر و کنترل معتادان در سطح شهر را از جمله برنامه‌های استان برای مبارزه با اعتیاد عنوان کرد.


استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به سوالات خبرنگاران حاضر در موضوعات مختلف پاسخ داد.

موضوع دریاچه ارومیه یکی از سوالات خبرنگاران بود که جبارزاده در پاسخ به آن با بیان این که احیای دریاچه ارومیه یک موضوع ملی است، گفت: طرح‌های متعددی که در گذشته برای این امر تهیه شده بود به مرحله عمل نرسیده و اکثر آنها نیز قابلیت اجرایی نداشت.

وی افزود: دولت تدبیر و امید با تشکیل ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه با حضور کارشناسان زبده داخلی و خارجی، طرح‌های عملیاتی برای این کار آماده کرده که امروز زمینه برای شروع اجرای آنها آماده است.

جبارزاده همچنین انتقال آب از رودخانه زاب، انتقال آب از رود ارس به دشت تبریز، لایروبی تمام حوضه‌های آبریز دریاچه، تغییر الگوی کشت و مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز را از جمله برنامه‌های مطرح برای احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سوال دیگری به موضوع ایجاد فرهنگستان زبان آذری اشاره کرد و گفت: اساسنامه این فرهنگستان تنظیم شده، اما با توجه به این که برخی از صاحب‌نظران در خصوص این که آیا این فرهنگستان منحصر به موضوع زبان باشد یا فراتر از آن، نظرات مختلفی دارند اقدام قطعی موکول به تصمیم‌گیری در این زمینه است.

وی در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های مسکن مهر استان و زمان تحویل واحدهای مسکونی به متقاضیان نیز گفت: مشکل اساسی مسکن مهر در استان عدم وجود زیرساخت‌ها و روساخت‌های مورد نیاز است و تلاش می‌کنیم با تامین آنها تا پایان سال 94 همه متقاضیان مسکن مهر در خانه‌های خود ساکن شوند.

جبارزاده ادامه داد: در برخی از موارد هزینه‌های تعریف شده برای اتمام پروژه‌های مسکن مهر کافی نیست که در این راستا نیز تلاش می‌کنیم این منابع به نحوی تامین شود تا ثبت‌نام‌کنندگان با مشکل مواجه نشوند.

وی با اشاره به مشکلات اجتماعی طرح مسکن مهر خاطرنشان کرد: بدون شک این طرح در آینده با مشکلات عدیده اجتماعی و اقتصادی روبه‌رو خواهد بود و از این رو با بهره‌گیری از توان علمی جامعه‌شناسان و روان‌شناسان برنامه‌ریزی‌های کارشناسی برای احصای مشکلات آن انجام شده تا به موقع راهکارهای مورد نیاز اعمال شود.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص قابلیت استان برای تبدیل به قطب خودروسازی یا داروسازی، گفت: بحث خودروسازی در استان در هشت سال گذشته نیز مطرح بود، اما متاسفانه به واسطه برخی اقدامات تعطیل شده یا به تولید وانت‌بار اکتفا شد.

جبارزاده با بیان این که باید یک خودروی مطرح جهانی در تبریز تولید شود، ادامه داد: وجود بیش از چهار هزار واحد قطعه‌سازی در استان می‌تواند نویدبخش حرکت‌های بزرگی در عرصه خودروسازی باشد و در این خصوص رایزنی‌هایی با سرمایه‌گذاران انجام شده تا خودرویی با کیفیت خوب و از برندهای مطرح دنیا در استان تولید شود.

وی با اشاره به ظرفیت استان در بحث داروسازی نیز اظهار کرد: پتانسیل‌های ویژه‌ای در این زمینه در استان وجود دارد، از این رو برای توسعه صادرات و تحقق توسعه اقتصادی توجه به صنایعی همچون داروسازی ضروری است.

استاندار آذربایجان شرقی در خصوص مشکلات جامعه کارگری استان خاطرنشان کرد: در بدو ورود به استان با اعتراضات وسیع و بحق کارگری مواجه بودیم که در ماه‌های گذشته در اثر پیگیری مسوولان تا حدی از این اعتراضات کاسته شده است.

وی با بیان این که یکی از دلایل مشکلات جامعه کارگری عدم نظارت بر واحدهای تولیدی است، گفت: در این راستا علاوه بر نظارت ارگان‌های مربوطه، بازرسی‌های ویژه و نامحسوس را در استانداری فعال کرده‌ایم.

جبارزاده اضافه کرد: بخشی از مسایل کارگری ناشی از مباحث اقتصادی است که برای حل این مشکلات از واحدهای تولیدی حمایت می‌کنیم، اما هرگز اجازه نمی‌دهیم به خاطر سوء مدیریت حق و حقوق کارگران ضایع شود.

استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص از دست رفتن جایگاه استان در آمارها و رتبه بندی‌های کشوری گفت: تبریز و آذربایجان باید متفاوت از آن‌چیزی باشد که امروز می‌بینیم و برای تحقق این امر باید نگاه خود را تغییر دهیم و این فرهنگ را ایجاد کنیم که برای رشد و اعتلای آذربایجان و مرکز آن تبریز همه باید تلاش و کار کنیم.

وی با تاکید بر این که باید شاخص‌های مطلوب توسعه را تعریف کنیم، گفت: یکی از این شاخص‌ها  تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی و جلوگیری از افزایش مهاجرت به تبریز است.

جبارزاده افزود: در این زمینه اقداماتی برای نوسازی بافت فرسوده و سامان‌دهی سکونت‌گاه‌های حاشیه‌ای شهر انجام شده و شهرداری تبریز هم منابع خوبی در اختیار دارد که باید به صورت بهینه از آن استفاده کرد.

استاندار آذربایجان شرقی درباره اقدامات فرهنگی صورت گرفته در یک سال گذشته، گفت: مهم‌ترین اقدامی که در حوزه فرهنگ انجام شد آوردن فرهنگ از حاشیه به متن بود و بر این اساس تاکید کردیم که هر ماه باید شاهد یک اتفاق فرهنگی بزرگ در استان باشیم.

وی افزود: در یک سال گذشته برنامه‌های متعددی برای ایجاد امید و نشاط اجتماعی در بین مردم استان انجام شده که از جمله می‌توان به نکوداشت چهره‌های فرهنگی، ایجاد مجتمع‌های فرهنگی، برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های مختلف اشاره کرد.

 استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه‌ها و شعارهای خود در روزهای اول مسوولیت، گفت: هر روز به شعارهای روز اولم مصمم‌تر می‌شوم و معتقدم که استان ما آن‌قدر پتانسیل دارد که اگر به کار گرفته شود، خیلی زود به اهداف متعالی خواهیم رسید.

جبارزاده نقش رسانه‌های استان را نیز در این زمینه مهم ارزیابی کرد و گفت: بدون رشد رسانه‌های استان در سطح ملی، جایگاه استان در سایر زمینه‌ها ارتقا نخواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به اظهار نظر یکی از خبرنگاران مبنی بر این که انتقال فراورده‌های خام معدن مس سونگون به خارج از استان چپاول منابع مس آذربایجان است، گفت: البته فروش کنسانتره مس یکی از روش‌های مرسوم است و نمی‌توان نام آن را چپاول گذاشت؛ با این حال باید به دنبال تکمیل چرخه تولید مس در در استان باشیم تا ارزش افزوده بیشتری برای استان حاصل شود.

جبارزاده در پاسخ به سوال دیگری در خصوص افزایش چشمگیر گشت‌های ویژه پلیس در سطح شهر تبریز و احتمال وجود ناامنی خاص، گفت: هیچ‌گونه ناامنی و جای نگرانی از بابت شرایط امنیتی استان وجود ندارد و پلیس تنها به وظیفه خود عمل می‌کند.

وی ادامه داد: افزایش حضور پلیس در سطح شهر آمار سرقت را به طور محسوسی کاهش داده و این یکی از خواسته‌های مردم بود که با تدابیر نیروی انتظامی انجام شد.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص عملکرد اتاق بازرگانی تبریز، گفت: معتقدم که اتاقی با این قدمت و اعضایی که هر کدام به اندازه یک وزیر کارایی دارند، باید تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

جبارزاده درباره لایحه خروج از رکود دولت و نحوه اجرای آن در آذربایجان شرقی نیز گفت: در جلسه آینده شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در این باره بحث می‌کنیم‌ و امیدوارم با کمک نمایندگان استان در مجلس، نقش استان در تدوین این لایحه پررنگ‌تر شود.


ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 16
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,215,304

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

3.144.140.151 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل