دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی

دسته : تبریز ,

تبریز شهر اولین ها، این روز ها سفره پهن خود را برای میزبانی شرکت کنندگان، دومین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته آماده می کند. البته این نکته را نیز نباید از نظر دور داشت و آن اینکه، روزی روزگاری نه ‌چندان دور، یعنی حدود ۷۰۰ سال پیش این شهر، مرکز گفتمان علمی میان تمدن‌های روز بود. با این وجود، به نظر می آید برپایی این نمایشگاه نیز به نوعی یادآور احيا و باز آفرينى نقش و جایگاه بزرگترين و ارزشمندترين مجموعه آموزشى جهان اسلام یعنی ربع رشيدي است که در روزگار خود؛ این سرزمین پرچمدار تمدن، علم و دانش بشری در جهان بود.

بر همین اساس، یکی از آرزوهای دیرینه هر شهروند تبریزی و به خصوص مسئولان بلند پایه استان، تبدیل استان آذربایجان شرقی به قطب علمی، پژوهشی و فناوری کشور است. بدینسان، استاندار آذربایجان شرقی در پیامی به مناسبت گشایش این نمایشگاه؛ نمایشگاه توانمندی‌های فناوری استان را حلقه وصل تحقیقات و صنعت بیان می کند و بر این باور است؛ پژوهشگران و مراکز تحقیقاتی با عرضه توانمندی‌های خود در این نمایشگاه این امکان را به صاحبان صنایع و سرمایه می‌دهند که بتوانند نیازهای خود را در زمینه تحقیق و پژوهش و فناوری‌های جدید تامین کنند.

بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

لازمه موفقیت در عرصه فناوری‌های نو، تبدیل علم به ثروت است

بطوری که دکتر اسماعیل جبارزاده، در این راستا ضمن احساس تکلیف و پیشقدمی نسبت به سایر مسئولان و دست اندرکاران استان؛ نسبت به برگزاری مطلوب نمایشگاه فناوری‌های نو در تبریز اطمینان داده است که؛ امروز در این استان عطش شدیدی نسبت به مسایل علمی و فرهنگی وجود دارد و قطعا اگر مقدمات نمایشگاه فراهم شود استقبال خوبی را شاهد خواهیم بود.

از سویی دیگر، استاندار آذربایجان شرقی، بر ایجاد فن‌بازار منطقه‌ای در نمایشگاه بین‌المللی تبریز تاکید می کند و می گوید؛ این فن‌بازار می‌تواند حلقه اتصال تولید علم و ایجاد صنعت باشد.

به گفته وی؛ لازمه موفقیت در عرصه فناوری‌های نو، تبدیل علم به ثروت است.

بسترسازی برای اقتصاد دانش بنیان، هدف اصلی برگزاری این نمایشگاه

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی هم معتقد است؛ زیرساخت های فناوری های نو و پیشرفته در استان و کشور فراهم است، اما حلقه اتصالی بین این طرح ها و صنایع وجود ندارد که امیدواریم با برپایی این نمایشگاه، زمینه برای ایجاد این حلقه فراهم شود.

در همین راستا، محمدتقی پاکزاد تاکید بر این دارد، برگزاري اين نمايشگاه شروع و بهانه ي براي نهادينه کردن و دست يابي به اهداف بزرگي است که خطه آذربايجان شرقي با توجه به داشته ها و ظرفيت هاي بالقوه علمي بتواند قطب فن آوري کشور تبدیل شود.

او می گوید؛ این ضرورت در استان احساس شد تا از ظرفیت های علمی به صورت نهادینه استفاده شود و این امر جز با روی آوردن به اقتصاد دانش بنیان صورت نخواهد گرفت.

علی جهانگیری، مدیر کل دفتر پژوهش و آموزش استانداری آذربایجان شرقی نیز برگزاری نمایشگاه فن آورهای نو در تبریز را فرصتی مغتنم برای معرفی ظرفیت های آذربایجان شرقی بیان می کند.

نمایشگاه فناوری های نو جزو الزامات توسعه کشور است

مجید یاری گری، معاون صنایع کوچک آذربایجان شرقی هم برگزاری نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته در تبریز را محل تلاقی فیزیکی سرمایه گذار و صنعتگران بیان می کند و بر این باور است؛ این نمایشگاه جزو الزامات توسعه آتی کشور است و اگر بخواهیم جامعه را بدون اتکا به درآمد های نفتی اداره کنیم باید هرعملی که باعث شکوفایی و اجرایی شدن ایده ها  و به مرحله تولید رساندن، مورد حمایت قرار گیرد تا موجب توسعه بازار داخلی و خارجی شود چرا که ارزش افزوده در حوزه فناوری های نو و پیشرفته و ورود آن ها به عرصه صنایع قابل قیاس با سایر حوزه ها نیست.

ارایه و نمایش نزدیک 600 طرح دانش بنیان در نمایشگاه فناوری های نو تبریز

بر این اساس، در دومین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته تبریز بیش از 570 طرح دانش بنیان به نمایش گذاشته می شود که این امر حضور گسترده شرکت های دانش بنیان و به ویژه نقش برجسته این نمایشگاه را در نهادینه کردن دانش فناوری های نو و تبدیل علم به ثروت در استان را نشان می دهد.

در عین حال، بستر سازی برای تکمیل چرخه علم تا فناوری و فناوری تا تولید و کسب و کار، شناسایی توانمندی های پژوهشی و فناوری استان، معرفی نوآوری های استان، بستر سازی برای کاربردی کردن پژوهش ها، برقراری ارتباط بین دانشگاه و فناوری، صادر کردن محصولات، جذب سرمایه گذار و حمایت از نخبگان از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه بیان شده که به همت استانداری آذربایجان شرقی برگزار می گردد.

در واقع آنچه در این راستا مهم به نظر می رسد اینکه، دومین نمایشگاه توانمندی های فناوری های نوین و پیشرفته تبریز ساعت 16 روز سه شنبه ششم خرداد با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری، استاندارآذربایجان شرقی و جمعی از مقام های اجرایی، علمی، دانشگاهی کشور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تبریز افتتاح خواهد شد.

بدینسان؛ در طول مدت چهار روز برپایی این نمایشگاه نیز، ده کارگاه تخصصی در خصوص فناوری های نو نیز در کنار این نمایشگاه و با حضور استادان مجرب دانشگاه های کشور برگزار می شود تا مراجعه کنندگان بیشتر در جریان فناوری های نو و پیشرفته کشور قرار گیرند.

تبریز در ضیافت فناوری های نوین ...

البته این نکته را نیز نباید از نظر دور داشت و آن اینکه، دست اندرکاران بر پایی این نمایشگاه؛ با تلاش شبانه روزی و با عزم ملی و مدیریت جهادی خودشان را برای میزبانی برگزاری هر چه باشکوهتر بزرگترین فستیوال علمی ایران آماده کرده اند. بنابراین و به قطع و یقین می‌ توان در آینده نزدیک، حاصل این تلاش صادقانه و شبانه روزی مسئولان و دست اندرکاران برگزاری این نمایشگاه را در توسعه همه جانبه کشورمان مشاهده نمود.

 همان طور که گفته شد، شهرت دیرینه تبریز به خاطر پرچمداری در توسعه علم و دانش بوده و دومین نمایشگاه فناوری های نو و پیشرفته در این استان نیز به دنبال احیای همین هویت علمی و گذشته خویش است. به همین اعتبار، برگزاری این نمایشگاه در شهر اولین ها می تواند دستاوردهای زیادی برای کشورمان و به ویژه در این منطقه در عرصه های مختلف داشته باشد که از منظر مقام عالی این استان،" این نمایشگاه باید راه را برای حضور و ورود هیات های علمی و شرکت ها دانش بینان به فن بازار هموار کند." همین ...

 

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 55
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,247,996

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

3.17.176.70 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل