یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


باید از تمام تجربه‌های شوراها بهره کافی ببریم. امروزه شوراها نهال تازه غرس شده نیستند بلکه درخت تنومندی هستند و باید از میوه‌های خوب آن بهره‌برداری کنیم.

رحمانی فصلی

 دکتر رحمانی فضلی تاکید کرد با دقت و بدون تعصب و با نگاهی وسیع و کلی، نظامات به گونه‌ای طراحی شود که شوراها هویت ملی و منطقه‌ای پیدا کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی در سومین همایش شوراها و مدیریت محلی که امروز در دیوان شمس برگزار شد، اظهار داشت: لازم است از دیدگاه‌های شوراها در پیشبرد سیاست‌های کلان در منطقه بهره ببریم. علاوه بر آن لازم است نظام برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی را به نظام برنامه‌ریزی و بودجه ریزی منطقه ای تبدیل کنیم و زمینه تحقق این امر را از برنامه ششم توسعه فراهم کنیم. در صورت ناتوانی در برداشتن چنین گام‌های بلندی شان شوراها افزایش نمی‌یابد.
وی با بیان اینکه اعتقاد کامل به نظام برنامه‌ریزی منطقه‌ای داریم تاکید کرد: راه نجات کشور جز این نیست و با انجام آمایش باید از ظرفیت‌ها بهره‌برداری کنیم.
وزیر کشور با بیان اینکه هر یک از استان‌ها توانایی اداره خود را دارند تاکید کرد:‌با این وجود تمام آنها به بودجه ملی و سرمنشاء بودجه ملی که نفت است، وابسته هستند و به همین علت و با توجه به اوضاع اقتصادی کنونی تمام فعالیت‌های عمرانی در استان‌ها متوقف شده و رشد اقتصادی به منهای پنج رسیده است. این در حالی است که هرکدام از استان ها با تکیه بر منافع داخلی خود باید بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی کنند. و تمام استان‌ها از این امکان برخوردار هستند.

بقیه متن را در ادامه مطلب مطالعه نمایید ...

رحمانی فضلی افزود: شوراها باید جلودار این کار باشند و نهضتی ملی را در این زمینه در کشور به وجود آورند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نظام بودجه‌ریزی به طور کامل کارپردازانه است، گفت:‌ نظام بودجه ریزی نه کارآمدی، نه اثر بخشی و نه صرفه اقتصادی دارد. ما می‌توانیم 50 هزار میلیارد تومان به عنوان وجوه اداره شده به مناطق بدهیم در این شرایط همه آنها در رقابتی فشرده قرار می‌گیرند اما در سال جاری حدود 200 هزار میلیارد تومان هزینه کرده‌ایم اما بهره‌وری کامل نداشته است.
وی تاکید کرد: لازم است در کشور تلاش کنیم که مدیریت محلی در مدیریت منطقه‌ای محقق شود، در حال حاضر نگاه دولت کاملا منطقه‌ای است و در سفرهای استانی به این موضوع توجه دارد که به جای پرداختن به طرح‌های کوچک به گونه‌ای عمل کند که مجموعه‌ای را در مناطق فعال کند. از سوی دیگر لازم است جهت برنامه‌ها را تغییر دهیم.
وزیر کشور با اشاره به تشکیل کارگروه منطقه‌بندی ایران اظهار کرد: در این کارگروه به مولفه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی توجه داریم البته این کار به این معنا نیست که حتی یک سانتی متر از تقسیمات کشوری را جابجا کنیم. بلکه قصد داریم بخشی از اختیارات دولت را به مناطق بدهیم.
وی افزود:‌ لازم است دانشگاه‌ها نیز در زمینه سپردن کار به مردم مشارکت داشته باشند. در موضوع طبقه‌بندی در شهرها و روستاها باید واگذاری مسئولیت‌ها را به سطوح پایین‌تر ببریم.
رحمانی فضلی تصریح کرد: برای کشوری با ظرفیت‌ها و امکانات ایران و جمعیت مناسب 75 میلیون نفری که انقلابی، ثروتمند و توانمند است رشد منفی 5، صفر و حتی 5 برازنده نیست.
رحمانی فضلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد:‌ دو نگاه در بحث مدیریت درکشور ما مطرح است که نخستین آن مدیریت متمرکز در حوزه های مختلف از جمله حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است که این نوع مدیریت را سالیان است که تجربه کرده‌ایم. مدیریت دوم، مدیریت در حوزه توزیع قدرت است که این مدیریت در کشور ما در مقاطعی به علت نبود کنترل اقصی نقاط کشور اعمال شده البته به معنای سپردن امور به مردم نبوده است.
وی در ادامه گفت:‌ حضرت امام خمینی (ره) هنگام پیروزی انقلاب اسلامی فرمودند که امور را باید به مردم واگذار کنیم. اما در حال حاضر مشکلاتی به علت نبود توازن و تعادل منطقه‌ای مواجه هستیم. به عنوان نمونه تهران 10 میلیون جمعیت دارد و 75 درصد از ثروت کشور در آن انباشته است و اوضاع زیست محیطی بسیار نامناسبی دارد. در سایر کلانشهرها نیز که الگویی از تهران هستند با این وضعیت مواجه هستیم. اما در مقابل در استان پهناوری مانند سیستان و بلوچستان تنها 11 واحد تولیدی وجود دارد اما ما انتظار وجود امنیت پایدار در این منطقه را داریم.
وزیر کشور تاکید کرد: امنیت پایدار در چنین شرایطی در استانی مانند سیستان و بلوچستان امکان‌پذیر نیست، به همین علت مردم به فعالیت‌هایی تحت عنوان قاچاق سوخت و کالا دست می‌زنند. با چنین وضعیتی در استان‌هایی مانند ایلام، کردستان و خراسان جنوبی هم مواجه هستیم. این وضعیت به این دلیل به وجود آمده که دولت متمرکز مبتنی بر توزیع جمعیت و فعالیت شکل داده‌ایم. این درحالی است که باید اعتقاد عمیقی به واگذاری کار به مردم داشته باشیم که این امر به معنای واگذاری کار به مناطق مختلف کشور و استفاده از ظرفیت‌های این مناطق است.
وی به ذکر مثالی پرداخت و اظهار کرد: استانی مانند سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های زیادی دارد و درحالی که از بندر چابهار به میزان دو و نیم میلیون تن بهره‌برداری می‌شود اما تا 80 میلیون تن این بندر قابل بهره‌برداری است و در صورت کشیده‌شدن خط لوله گاز به این منطقه وضعیت آن دچار دگرگونی می‌شود. و در صورت برخورداری از شغل و درآمد پایدار شاهد ناامنی نخواهیم بود.
وی افزود:‌ در حال حاضر که از نظر بین‌المللی فشار زیادی روی کشور است و برای بهتر شدن عملکرد خود ناگزیریم به فرمایش مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی عمل کنیم و به صورت اساسی و ساختاری به آن بپردازیم.
وزیر کشور با اشاره به شوراهای شهر و روستا تاکید کرد:‌ باید از تمام تجربه‌های شوراها بهره کافی ببریم. امروزه شوراها نهال تازه غرس شده نیستند بلکه درخت تنومندی هستند و باید از میوه‌های خوب آن بهره‌برداری کنیم.


ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 53
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,246,498

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

18.119.255.44 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل