چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


بازرسان، حسن اجرای انتخابات را کنترل می‌کنند

جلسه هیات‌های بازرسی انتخابات استان و شهرستان‌ها

دبیر هیات بازرسی انتخابات آذربایجان شرقی گفت: مردم و نمایندگان کاندیداها می‌توانند تخلفات احتمالی را از طریق سامانه جامع بازرسی انتخابات و همچنین در روز رای‌گیری از طریق شماره تلفن 111 به هیات بازرسی گزارش کنند.
رسول مباشر جنت در جلسه هیات‌های بازرسی انتخابات استان و شهرستان‌ها، با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع بازرسی انتخابات در وزارت کشور، گفت: بازرسان انتخابات از طریق این سامانه، تحولات انتخاباتی را به صورت آنلاین گزارش خواهند کرد و عملکرد بازرسان از طریق این سامانه کنترل خواهد شد.
وی افزود: مردم و نمایندگان نامزدها نیز می‌توانند با این سامانه در ارتباط باشند و علاوه بر آن سامانه تلفنی 111 نیز در روز رای‌گیری آماده دریافت پیشنهادها، انتقادها و گزارش تخلفات احتمالی از سوی مردم خواهد بود.
جنت، از تهیه چک‌لیست‌های بازرسی انتخابات برای اولین بار خبر داد و گفت: در این چک‌لیست‌ها که در روز رای‌گیری در اختیار بازرسان قرار داده می‌شود بیش از 20 شاخص و ماموریت تعریف شده است که بازرسان باید انجام دهند.

دبیر هیات بازرسی انتخابات آذربایجان شرقی همچنین از هیات‌های بازرسی شهرستان‌ها خواست افراد خوش‌نام، بی‌طرف و آشنا به امر انتخابات را به عنوان بازرس تعیین کنند.

متن کامل را در ادامه مطلب مطالعه نمایید...

رییس هیات بازرسی انتخابات آذربایجان شرقی:

بازرسان، حسن اجرای انتخابات را کنترل می‌کنند

 

رییس هیات بازرسی انتخابات آذربایجان شرقی گفت: اعضای هیات‌های بازرسی می‌توانند در تمام مراحل از روند اجرایی انتخابات بازدید و بر حسن جریان انتخابات نظارت کنند.

مهندس علی نواداد در جلسه هیات‌های بازرسی انتخابات استان و شهرستان‌ها، اظهار داشت: وزارت کشور بر اساس قانون، مامور اجرا و حسن جریان انتخابات است و بر این اساس هیات‌های بازرسی انتخابات در این وزارتخانه و همه استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل می‌شود.

وی با بیان این که بازرسی از جریان انتخابات در کلیه مراحل و ارزیابی عملکرد عوامل اجرایی انتخابات مهم‌ترین وظایف هیات‌های بازرسی است، افزود: تبلیغات پیش از موعد و ترفندهای تبلیغاتی کاندیداها، عملکرد دستگاه‌های دخیل در امر انتخابات، سوءاستفاده از امکانات دولتی و تخلفات عوامل اجرایی و دستگاه‌های دولتی را از جمله مواردی اعلام کرد که بازرسان باید آنها را گزارش کنند.

نواداد خاطرنشان کرد: هیات‌های بازرسی انتخابات در ادوار گذشته عمدتا در روز انتخابات مسوولیت داشتند، اما وظایفی که در انتخابات پیش رو بر عهده این هیات‌ها گذاشته شده از روز ثبت‌نام تا روز اعلام نتایج انتخابات را شامل می‌شود.

رییس هیات بازرسی انتخابات استان با بیان این که هیات‌های بازرسی استان‌ها با پنج عضو تشکیل می‌شود، گفت: قانون اجازه داده است تا در استان‌هایی که بیشتر از 15 نماینده در مجلس دارند اعضای هیات بازرسی تا هفت نفر قابل افزایش باشد که بر این اساس هیات بازرسی انتخابات آذربایجان شرقی با شش عضو تشکیل شده است.

وی همچنین از تشکیل هیات‌های بازرسی با سه عضو در تمام شهرستان‌های استان خبر داد و افزود: علاوه بر این برای هر صندوق یک بازرس و برای هر 20 صندوق یک سربازرس توسط این هیات‌ها تعیین خواهد شد.

به گفته نواداد، کنترل جریان انتخابات در روز رای‌گیری، حصول اطمینان از انجام صحیح، دقیق و به موقع وظایف قانونی مجریان انتخابات و شناسایی بازرسان صندوق‌ها را از جمله مهم‌ترین وظایف هیات‌های بازرسی انتخابات شهرستان‌ها به شمار می‌رود.

وی، شرط اول موفقیت در انجام وظایف را آشنایی کامل به قوانین و مقررات دانست و از اعضای هیات‌های بازرسی انتخابات استان خواست بر تمام قوانین مربوط به انتخابات مسلط باشند.

نواداد به اعضای هیات‌های بازرسی توصیه کرد بازرس‌ها را از میان افرادی انتخاب کنند که هیچ گونه گرایشی به کاندیداها نداشته باشند و در روز رای‌گیری اجازه اعمال سلیقه در روند رای‌گیری را به هیچ کس ندهند.

وی همچنین از هیات‌های بازرسی انتخابات شهرستان‌ها خواست به صورت مستمر تحولات انتخاباتی حوزه‌های تحت ماموریت خود را به هیات بازرسی استان گزارش کنند.

رییس هیات بازرسی انتخابات آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به اهمیت بالای انتخابات اسفند ماه، خاطرنشان کرد: مشارکت حداکثری مردم اصل بسیار مهم و قابل توجه در انتخابات است و دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات از نظر شرعی و ملی وظیفه دارند زمینه‌های این مهم را فراهم کنند.

عضو هیات بازرسی انتخابات آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: مردم بر اساس اعتماد به مجریان انتخابات پای صندوق‌های رای می‌آیند، لذا وظیفه هیات‌های بازرسی در صیانت از آرای مردم بسیار مهم است.

مهندس محمدصادق پورمهدی همچنین بر آشنایی کامل بازرسان با قوانین و مقررات، رعایت اصل بی‌طرفی و پرهیز از ایجاد شائبه و گزارش به موقع تحولات انتخاباتی از سوی آنان تاکید کرد.

سایر اعضای هیات بازرسی انتخابات استان و تعدادی از اعضای هیات‌های شهرستانی نیز به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص وظایف و ماموریت‌های هیات‌های بازرسی پرداختند.


رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی:

مردم باید هوشیار باشند؛ مجلس جای قانون‌شکنان نیست

ستاد انتخابات آذربایجان شرقی

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با بیان این که انتخابات یک بحث ملی است، گفت: اصلی‌ترین مساله در انتخابات حضور حداکثری مردم است و رهبر انقلاب هم تاکید کردند حتی کسانی که نظام و رهبری را قبول ندارند هم در انتخابات شرکت کنند.

دکتر سعید شبستری در گفت‌وگو با رادیو تبریز، با اشاره به اهمیت بحث انتخابات در شرایط کنونی کشور، خاطرنشان کرد: امروز دولتی بر سر کار است که به دنبال ایجاد آرامش و حل مشکلات اقتصادی مردم است و باید شرایطی فراهم کنیم که این آرامش حفظ شود.

وی با بیان این که فضای انتخابات باید فضایی رقابتی و سالم باشد، افزود: حل مشکلات جامعه کار یکی دو روز نیست و باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود، بنابراین فضای انتخابات نباید بهانه‌ای برای تخریب دولت، سیاه‌نمایی و اظهار سخنان نادرست باشد.

شبستری با اشاره به این که برخی از کاندیداها هزینه‌های میلیاردی می‌کنند، افزود: مردم باید از خود بپرسند که این هزینه‌ها از کجا آمده و این افراد چه هدفی از ورود به مجلس دارند؟

وی خاطرنشان کرد: برخی از کاندیداها نیز در زمان تبلیغات وعده‌هایی می‌دهند که خارج از چارچوب قانون و فراتر از توان و اختیار آنهاست که مردم باید در این زمینه نیز هوشیار باشند.

شبستری تصریح کرد: مردم باید بدانند کسانی که به بهانه تبلیغ کارهای غیرقانونی انجام می‌دهند قصد خدمت ندارند و شایسته ورود به مجلس نیستند.

رییس ستاد انتخابات استان با بیان این که فعالیت‌های کاندیداها به دقت رصد می‌شود، گفت: تاکنون حداقل 4 هزار خبر انتخاباتی به مراجع ذی‌ربط ارسال شده و مواردی از تخلفات کاندیداها به دستگاه قضایی ارجاع شده و برخی از مسوولان و کاندیداها نیز تذکر گرفته‌اند.

وی با تاکید بر این که تمام تلاش مجریان انتخابات حفظ بی‌طرفی است، گفت: جایگاه حقوقی مجریان انتخابات اجازه نمی‌دهد که سلایق سیاسی را در انجام وظیفه دخالت دهند و ما موظفیم به مر قانون عمل کنیم.

شبستری با بیان این که تخریب افراد و برچسب‌زنی از نظر اخلاق انتخاباتی محکوم است، گفت: کاندیداها باید منافع جناحی و فردی را کنار گذاشته و منافع مردم را در نظر بگیرند، آنها باید برنامه‌ها و توانمندی‌های خود را ارایه کنند و از تخریب دیگر کاندیداها بپرهیزند.

وی در عین حال گفت: تایید صلاحیت کاندیداها به معنی این نیست که آنها مجاز به هر کاری هستند چرا که اگر مدرکی دال بر تخلف آنها حتی در روز انتخابات ارایه شود ممکن است در صلاحیت آنها تجدید نظر شود.

شبستری اظهار داشت: کاندیداها رضای خدا را در نظر بگیرند و مردم هم اگر احساس کنند کسی به قصد خدمت وارد این عرصه شده حتما به او کمک خواهند کرد.

وی گفت: امیدواریم مجلس آینده در شان نظام جمهوری اسلامی و مجلسی عقلانی، باتدبیر و بابرنامه بوده و در پی حل مشکلات مردم باشد باشد.

رییس ستاد انتخابات استان همچنین با ارایه گزارشی از روند اجرایی انتخابات، از برگزاری 18 جلسه ستاد انتخابات استان با 125 مصوبه خبر داد و گفت: خوشبختانه همکاری بسیار خوبی بین ستاد انتخابات و هیات نظارت استان وجود دارد و همه دست‌اندرکاران برای انتخاباتی پرشور، قانونمند و سالم آماده‌اند.

وی با اشاره به پایان بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس در هیات‌های اجرایی، خاطرنشان کرد: هیات‌های اجرایی شهرستان‌ها متشکل از معتمدین و اقشار مختلف مردم به اضافه فرماندار و هیات اداری، در مهلت تعیین شده صلاحیت داوطلبان را از نظر مدارک و استعلام از مراجع چهارگانه بررسی کردند.

شبستری گفت: از مجموع 623 نفر داوطلب نمایندگی مجلس در استان صلاحیت 32 نفر احراز نشده است.

وی، داشتن محکومیت قضایی، نامعتبر بودن مدرک تحصیلی، نداشتن صلاحیت سیاسی و وابستگی به گروه‌های منحله را از جمله دلایل عدم احراز صلاحیت این افراد ذکر کرد و گفت: هیات‌های اجرایی بر اساس قانون و ادله و مدارک صلاحیت‌ها را بررسی کرده‌اند.

 


ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 13
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,214,721

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

52.14.150.55 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل